Shoemedics

Shoemedics

Shoemedics – Gewoon bijzondere schoenen

Een orthopedische schoen van ShoeMedics is een schoen die u met hetzelfde comfort draagt als iemand die op een gewone dag zijn gewone schoenen aantrekt.

Onze schoenen vallen op door er gewoon uit te zien.

In de wereld van de orthopedische schoenen zijn de keuzes tegenwoordig haast onbegrensd. Het is al lang niet meer de schoen van 20 jaar geleden. Het verschil met ons is, dat ook de schoenmaker niet meer van 20 jaar geleden is.

Dat haast alles mogelijk is, betekent niet dat alles ook mooi is. Hierin denken wij met u mee. Wij houden ook de mode en trends in de gaten en luisteren naar wat uw wensen zijn. We nemen u mee in die onbegrensde wereld van de orthopedie en brengen een advies uit die aansluit bij uw wensen.

Een schoen ontwerpen en maken is een vak en vraagt een gedetailleerde blik

Meer informatie treft u in onze bedrijfsfolder.

 

 Bijzonder in samenwerking

 Wij werken nauw samen met uw andere voetspecialisten en denken graag samen met hen na over de beste oplossing voor uw voeten.

Vaak zit de oplossing namelijk niet bij één voetspecialist maar zit de oplossing in de combinatie van verschillende therapieën en expertises. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we u de beste voet- en schoenzorg bieden die er is.

Zo werken ook veel samen met de podotherapeuten in onze regio. Daardoor kunnen we betere, mooiere en fijnere schoenen voor u maken, meer denkend vanuit de podotherapie en daarmee een zo licht mogelijke voorziening proberen te maken.

 Wij willen dat mensen hun orthopedische schoenen met hetzelfde gevoel aantrekken als iemand die ‘gewone schoenen’ draagt: het zijn gewone schoenen en ik kan vandaag niet zonder.”

Deel dit