Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

SEMH

We zijn erkend leverancier van orthopedisch schoeisel conform de erkenningsregeling van de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen). Deze keurt periodiek al onze locaties en procedures om aan de hoogste kwaliteitsnormen te blijven voldoen. Zie voor meer informatie www.semh.info en onze bedrijfspresentatie Shoemedics

Complimenten

Natuurlijk vinden we het leuk om complimenten te krijgen. Bent u heel tevreden over hoe u geholpen bent? Of vindt u uw schoenen gewoon prachtig! Laat het ons gerust weten.

Klachten

Helaas kan het soms anders lopen dan bedoeld. Bent u niet geheel tevreden of kunnen wij het beter doen, laat het ons direct weten. Bespreek dit met uw orthopedisch schoentechnicus. Ook kunt u onze tip-top-flop folder invullen, welke verkrijgbaar is via uw schoenmaker, ons secretariaat of via deze link. We doen ons uiterste om alles goed te doen, en indien nodig beter te doen. Zie hiervoor onze klachtenprocedure. Mocht onverhoopt een enkele keer dit niet naar de tevredenheid van de cliënt verlopen, kunnen we u gerust stellen met een gedegen klachtafhandeling met een onafhankelijke klachtencommissie. Hiervoor zijn wij aangesloten bij De Geschillencommissie Zorg.

Garantietermijnen

We zijn zeer service gericht en helpen u graag uw orthopedische schoenen in topconditie te houden. Er gelden binnen de orthopedische schoentechniek echter wel formele garantie termijnen en uitsluitingen waar wij u graag op wijzen. Zo geldt er 3 maanden garantie op pasvorm en 6 maanden garantie op materialen. Normale slijtage of gebreken door onjuist gebruik of onjuist onderhoud zijn uitgesloten.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Jaarlijks houden we een gedegen patiënttevredenheidsonderzoek onder al onze cliënten. De resultaten werken wij uit tot een gedegen rapport, beleidsplannen voor het daaropvolgende jaar en een fraaie infographic voor onze cliënten. Ons eerstvolgende jaarlijkse tevredenheidsonderzoek staat gepland voor november 2024.

Privacy

Met onze privacyverklaring willen wij u als patiënt informeren over de wijze waarop wij als zorgverlener omgaan met uw persoonlijke en medische gegevens en gaan

Privacyverklaring Shoemedics
Aanvraagformulier patiëntrechten persoonsgegevens 
 

 

  

Deel dit