Oplossingen

Oplossingen

OSA

De orthopedische schoen type-A is een volledige maatschoen. Er wordt een individuele leest gemaakt en hierbij is de keuze in modellen haast onbeperkt. Heeft u een schoen gezien in een folder of op internet, laat het ons zien en we overleggen hoe we deze zo mooi mogelijk voor u kunnen namaken.

 

Osb

De orthopedische schoen type-B is een schoen die we kunnen bestellen op basis van uw exacte voetmaten. Deze maten zijn doorgaans niet te krijgen in een gewone confectieschoen. Ook is er bij het maken van de schoen rekening gehouden met een voetbed. Dit voetbed wordt ook speciaal voor uw voet gemaakt en komt los in de schoen te liggen. We hebben keuze uit vele merken schoenen zoals onder andere: Durea, Gijs, Tom-schoenen, Nimco, Piedro en Dr. Comfort.

OVAC

De term OVAC staat voor orthopedische voorziening aan een confectieschoen. Zoals de naam suggereert maken wij afwikkelingen, zoolverstijvingen of hakzoolverhogingen onder uw huidige confectieschoenen. Niet elke schoen is echter geschikt voor een afwikkeling. Onze orthopedisch schoentechnicus kan u adviseren en u eventueel doorsturen naar een goede schoenwinkelier.

VLOS OF VERBANDSCHOENEN

Dit zijn niet onze mooiste maar wel de meest functionele schoenen. Een VLOS (voorlopige orthopedische schoen) is een volledige maatschoen die snel geproduceerd wordt en is bedoeld om op korte termijn bij ernstige of acute voetproblematiek in te zetten.

AANGEPASTE VEILIGHEIDSSCHOEN

Tenslotte kunnen wij ook volledig gecertificeerde veiligheidsschoenen op maat maken.

Deel dit