Podotherapeutische Vergoedingen 2024
Aanvullende Verzekeringen

Podotherapeutische Vergoedingen 2024

Dit overzicht met podotherapeutische vergoedingen 2024 op basis van de aanvullende verzekering is met grootst mogelijk zorgvuldigheid opgebouwd. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Klik op de individuele verzekering om de vergoedingen 2024 te zien. Uw eigen risico in de zorg is niet van toepassing op behandelingen en vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen.

Diabetes patiënten, Sims 2-3, ZP 2-4, krijgen hun preventieve medische noodzakelijke voetzorg geleverd via de basisverzekering zonder eigen bijdrage of eigen risico. Eventuele therapieën, die niet basisverzekerde zorg zijn, zoals podotherapeutische zolen, ortheses of nagelbeugels, kunnen zij wel bij hun eventuele aanvullende verzekering indienen.

Voor vergoedingen bij gemeentepolissen verwijzen wij u graag naar de website https://www.gezondverzekerd.nl/passende-zorg/

Top 3 Verzekeraars 2024

We hebben voor u een top-3 van verzekeraars samengesteld, uitsluitend gebaseerd op hun gunstige aanvullende vergoedingen van podotherapeutische verrichtingen en therapieën (zoals podotherapeutische zolen) in verhouding tot de maandelijkse premie:

Deel dit